Hírek és minden más

Megerősítettek a politikusok és a szerkesztőségek védelmét Szlovákiában, a legnagyobb ellenzéki párt "100 napos békére" szólított fel

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital

Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el:
Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Az országos rendőrfőkapitány arról beszélt: az elmúlt napokban megnőtt a hibrid fenyegetések száma, az iskoláknál és a parlament épülete környékén is megerősítik a rendőri jelenlétet. Több vezető politikust is halálosan megfenyegettek.
Május 16-án, csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján Ľubomír Solák szlovák országos rendőrfőkapitány arról beszélt, nyilvántartásba veszik a kormánytagok, valamint a politikusok elleni fenyegetéseket, és pártállástól függetlenül védelmet biztosítanak a parlamenti képviselőknek az egész ország területén – derül ki az ÚjSzó beszámolójából.
Mint elmondta, az iskoláknál, a parlament épülete környékén, illetve a szerkesztőségeknél is fokozták a rendőri jelenlétet. Solák arról is beszélt, hogy az elmúlt napokban megnőtt a hibrid fenyegetések száma.
Az ÚjSzó arról is ír, hogy a nap folyamán újabb smeres (Robert Fico pártja, a Smer) politikust fenyegettek meg, a rendőrök elfogták az elkövetőt. Feljelentést tett a rendőrségen Nyitra megye elnöke, Branislav Becík (a Hlas nevű, kisebbik kormánypárt politikusa), miután megfenyegették azzal, hogy lelövik.
Mindeközben a legnagyobb ellenzéki párt, a Progresszív Szlovákia (PS) 100 napos békére szólította fel a politikusokat.
“Egyezzünk meg abban, hogy legalább 100 napig mindannyian tartózkodunk azoktól a támadásoktól, amelyek polarizálják a társadalmat. Szándékosan nem árulom el a részleteket, ezekről először az ellenzéki és koalíciós partnereimmel szeretnék beszélni. Úgy érzem, ez így nem mehet tovább”
– mondta a PS elnöke, Michal Šimečka (nyitóképünkön középen). Szlovákiában július 8-án tartják az európai parlamenti választásokat, de a pártok a miniszterelnök elleni merényletet követően felfüggesztették a kampányaikat.
Robert Fico szlovák miniszterelnököt (nyitóképünkön bal oldalon) május 15-én egy kihelyezett kormányülés után többször meglőtt egy 71 éves szlovák férfi. A férfi indítéka, háttere egyelőre zavaros, sok hamis információ, keretezés terjed, ezekről itt írtunk bővebben. Robert Fico továbbra sincs túl az életveszélyen, jelenleg a besztercebányai kórházban ápolják. Peter Pellegrini megválasztott államfő (nyitóképünkön jobb oldalon) szerint a miniszterelnök csak hajszál híján menekült meg a haláltól. 
A Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni szerdai merénylet óta eltelt órák megmutatták, hogy Szlovákia minden korábbinál megosztottabb országgá vált. Az ország legismertebb politikusával történteknek hosszú távon ható következményei is lesznek.
Tömeges elbocsátás fenyegeti a Műegyetemet, de a kormány a füle botját sem mozdítja
Ősztől jön a digitális állampolgárság, de szombattól már belekóstolhat – itt van minden, amit a programról tudni lehet
Így tört össze a két Bentley az M0-son néhány napja – videó
Frankfurter Rundschau: Magyarország barátjaként vészjelzést jelent Európa számára az új holland kormány
A nők ünnepeként indult a cannes-i filmfesztivál
Egy nap sem kellett ahhoz, hogy a kormányzati kommunikáció ráálljon a témára és hergelni kezdjen.
Hogyan szabadította rá Orbán Viktor a mit sem sejtő választókra az ellenzéki összefogás torpedóját?
Úgy tűnik a Miniszterelnöki Kabinetiroda idén még zsírosabb megrendeléseket adott.
Szerinte Magyarországon a virtuális térben zajló polgárháború mindenképpen megfékezendő, ezért törvényjavaslatot sürget a kommentelők ellen.
Mi a kapcsolat az evés és az érzelmeink között? Egészségpodcastunkban az evészavarok témakörét vizsgáltuk Gyányi Andrea klinikai szakpszichológussal.

source
Oldalunk támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Digitális Ügynökség: Marketing Ügynökség
Keresőoptimalizálás: Keresőoptimalizálás
Kerékpár webshop: Kerékpár
Kerékpár webshop: Bicikli
Ebike, elektromos kerékpár
Kerékpár, elektromos kerékpár
Canga
Bike
Kerékpár
Fotodoboz
Táblás kerítés
Üzemorvosunk: Üzemorvos Budapest
Rendszergazda Szolgáltatást végzi: Rendszergazda szolgáltatás
Redőny: Redőny, Árnyékolás

Feliratos Csokoládé: Feliratos Csokoládé
Csokifutár: Csoki futár
Kávé, kapszulás kávé: kapszulás kávé rendelés

Egyéb támogatók:
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Rendezvény DJ

Külföldi támogatóink:
OSN: OSN, Online Solutions Network
OS AI: AI, AI Mesterséges Intelligencia, OS AI,OSN AI
AI: OS AI, OSN AI, OS AI one
Super Size File: Nagy méretű file küldés, File Küldés
Global IT News: Global IT News

Egyéb Oldalink:
Híradag: Híradag

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital