Hírek és minden más

Megjött az IKEA nagy újdonsága

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital

Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el:
Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
A mobil kameráját és a kiterjesztett valóságot hívja segítségül az IKEA Kreativ. A program valósághű, interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben. Ilyesmi eddig is volt már, de most szintlépést ígér a svéd bútorgyártó: az új rendszer mögött már mesterséges intelligencia dolgozik.
Az IKEA Kreativ appot telepítő felhasználó a mobilján a kiterjesztett valóság segítségével nézheti meg, hogy az egyes berendezési tárgyak miként mutatnának az otthonában, irodájában. A mesterséges intelligencia azt is lehetővé teszi, hogy a meglévő bútorokat (csak egyiket másikat, vagy éppen mindet) töröljék a felhasználók a látványból, így akár teljesen üres terekben is tervezhetnek.
A leendő vásárlóknak kétféle módjuk van megtervezni a belső teret. Egyfelől használhatják az IKEA által készített sablonokat, másfelől pedig az alkalmazás Scene Scanner nevű funkcióját használva beolvashatják a saját, már meglévő terüket. Ehhez nem kell mást enni, mint az adott térről megmutatni néhány fotót az alkalmazásnak. Ezzel a létező szoba valósághű, 3D-s másolatát hozza létre a rendszer, ahol a méretek és a perspektívák is stimmelnek. Ebbe próbálhatják bele utána az IKEA által kínált bútorokat, berendezési tárgyakat.
Jetzt kannst du kreativ werden! Such dir einen vorgefertigten Raum aus oder scanne dein Wunschzimmer und richte es mit IKEA Kreativ, unserem kostenlosen 3D-Raumplaner neu ein. Alle Infos auf IKEA.at/Kreativ #LebeSmårt Folge uns auf Social Media 👍 Facebook: https://www.facebook.com/IKEA.Austria Instagram: https://www.instagram.com/ikeaaustria/ Pinterest: https://www.pinterest.de/ikeaaustria/_created/ TikTok: https://www.tiktok.com/@ikea_austria
Az ingyenes alkalmazásból termékei által csinált pénzt a vállalat: a tervek, ötletek elmenthetők, megoszthatók, és a bennük lévő bútorok persze meg is rendelhetők online.
Az újdonság az IKEA androidos eszközökre, valamint iPhone-okra elérhető alkalmazásában is megtalálható, de a tervezéshez a cég weboldalát is használni lehet.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.
Az online fizetés térnyerésével a csalók is egyre kifinomultabb módszerekkel dolgoznak. Erre hivatkozva hívja fel a figyelmet az OTP a többlépcsős azonosítási, jóváhagyási folyamatra, mely néhány lépésben beállítható, de cserébe jelentősen csökkenti annak veszélyét, hogy valaki csalók áldozatává váljon. Már csak azért is érdemes a kiberbűnözők ellen jól felkészülni, mert közben ők is erősítenek, például a ChatGPT tudásával.
Bár egyelőre nem az Apple neve jut először az eszébe annak, aki a mesterséges intelligenciáról hall, kétség se lehet afelől…
Német kutatók egy olyan új töltésvezérlő szoftvert fejlesztettek, ami segíthet abban, hogy a lítium-ion akkumulátorokat minél később…
További friss állások ›
A Champions of Otherworldly Magic nevű játékot fejlesztő cég egy digitális művészt bízott meg azzal, hogy hozza létre a játékban…
A videójátékosok körében vannak, akik előszeretettel jutnak előnyre némi csalás által. Ezt a vágyat használja ki egy ravasz átverés, amely…
Óriási robbanás rázta meg a Napot
Világító hűtőrács és akár 660 lóerő: jön a nagyobb hatótávú új BMW iX
Távozik az FTC vezetőedzője a Pakssal szemben elveszített kupadöntő után
A lengyelek elfogatóparancsot adtak ki a Beloruszban menedéket kérő bíró ellen
Írtak egy új algoritmust: kétszer tovább bírják tőle az akkumulátorok, amilyenek például a telefonjában is ott lapulnak
Egy nap sem kellett ahhoz, hogy a kormányzati kommunikáció ráálljon a témára és hergelni kezdjen.
Hogyan szabadította rá Orbán Viktor a mit sem sejtő választókra az ellenzéki összefogás torpedóját?
Úgy tűnik a Miniszterelnöki Kabinetiroda idén még zsírosabb megrendeléseket adott.
Szerinte Magyarországon a virtuális térben zajló polgárháború mindenképpen megfékezendő, ezért törvényjavaslatot sürget a kommentelők ellen.
Mi a kapcsolat az evés és az érzelmeink között? Egészségpodcastunkban az evészavarok témakörét vizsgáltuk Gyányi Andrea klinikai szakpszichológussal.

source
Oldalunk támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Digitális Ügynökség: Marketing Ügynökség
Keresőoptimalizálás: Keresőoptimalizálás
Kerékpár webshop: Kerékpár
Kerékpár webshop: Bicikli
Ebike, elektromos kerékpár
Kerékpár, elektromos kerékpár
Canga
Bike
Kerékpár
Fotodoboz
Táblás kerítés
Üzemorvosunk: Üzemorvos Budapest
Rendszergazda Szolgáltatást végzi: Rendszergazda szolgáltatás
Redőny: Redőny, Árnyékolás

Feliratos Csokoládé: Feliratos Csokoládé
Csokifutár: Csoki futár
Kávé, kapszulás kávé: kapszulás kávé rendelés

Egyéb támogatók:
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Rendezvény DJ

Külföldi támogatóink:
OSN: OSN, Online Solutions Network
OS AI: AI, AI Mesterséges Intelligencia, OS AI,OSN AI
AI: OS AI, OSN AI, OS AI one
Super Size File: Nagy méretű file küldés, File Küldés
Global IT News: Global IT News

Egyéb Oldalink:
Híradag: Híradag

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital