Hírek és minden más

Az EP-jelöltként induló Ilaria Salis közösségi üzenetben ismertette választási programját

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital

Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el:
Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Salis elmondta, hogy Európában azért akar dolgozni, hogy a hozzá hasonló igazságtalanságot elszenvedő emberek ne maradjanak egyedül.
Az igazságtalanság és a szélsőjobboldal elleni harcot jelölte meg választási programja céljaként az európai parlamenti választásokon induló olasz Ilaria Salis, aki a magyarországi házi őrizetben felvett videóüzenetet a közösségi oldalakon közölte csütörtökön.
Ilaria Salis a másfél perces felvételen egy fotelben ül, hangsúlyozza, hogy házi őrizetben van, és megmutatja a bokáján elhelyezett elektronikus nyomkövetőt.
Azt mondta, a nyomkövető emlékezteti, hogy még fogságban van.
„Huszonnégy év börtönt kockáztatok, ezért küzdelmem még nem ért véget” – hangoztatta.
Tényleg túlzás volt lábbilincsben elővezetni Ilaria Salist, aki az ügyészség miatt nem telefonálhatott fél éven át a családjának – írja szerzőnk, aki tavaly év végéig látta el a Budapesten letartóztatásban ülő olasz nő védelmét, tisztáz néhány félreértést és segít világosabban látni az ügyben.
Kifejtette, hogy a politika nem számít a szakmájának, mivel „más kontextusban politizálok, alulról”. Magát úgy határozta meg, hogy állandó álláshely nélküli, helyettesítésekre hívott pedagógus és „antifasiszta vagyok”. Megjegyezte, hogy letartóztatása az utóbbi másfél évben felborította az életét.
Az antifa aktivistát a Zöldek és a Baloldal Szövetsége (AVS) indítja jelöltként az EP-választásokon. Az olaszországi kampányt eddig Ilaria Salis apja folytatta, és most először szólaltak meg a Magyarországon házi őrizetben lévő nő európai programjával kapcsolatosan.
Salis elmondta, hogy Európában azért akar dolgozni, hogy a hozzá hasonló igazságtalanságot elszenvedő emberek ne maradjanak egyedül.
Célként tűzte ki a minőségi oktatást és az életszínvonal javítását, valamint a szélsőjobboldal és annak diszkrimináló politikájával szembeni küzdelmet.
Annak érdekében, hogy „a szolidaritás, ne pedig a félelem legyen Európa őrlángja” – fűzte hozzá.
Apja, Roberto Salis az ANSA olasz hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy lánya lesz az egyetlen EP-jelölt, aki nem adhatja le szavazatát. Hozzátette, hogy a külföldi börtönökben tartózkodó többi 2500 olasz sem élhet szavazati jogával.
Ignazio La Russa, a római szenátus elnöke, az Olasz Testvérek (FdI) jobboldali kormánypárt egyik alapítója az FdI milánói kampányeseményén azt mondta, hogy Ilaria Salis a baloldal számára választási eszköz.
„Megértem, de mi soha nem tettünk volna ilyesmit, (…) minden oldalnak megvannak a saját hősei” – fejtette ki Ignazio La Russa.
Tóth Zoltán tízmillió forintos sérelemdíjat szeretne Ilaria Salistól, bár támadóját nem ismerte fel benne – ez derült ki a tavaly februári budapesti antifasiszta támadások ügyében tartott újabb bírósági tárgyaláson. A Gazdagréten megvert férfi fejét 24 öltéssel varrták össze, három bordája is eltört. Ítélet az ügyben novemberben várható.
„Túl cigány” volt Caramel, ezért nem taníttatták zenélni gyerekként
Antonio Conte a Napoli új edzője
Karsai Dánielnél jártak az életéről készülő színházi előadás alkotói – fotók
Péntek délutánig léphetnek vissza a jelöltek, ha mégsem indulnának a vasárnapi választáson
A magyarok után a kínaiak vették a legtöbb lakást Budapesten tavaly
Végül 3,1 milliárd eurót fizetett a kormány, ez mai árfolyamon 1209 milliárd forintnak felel meg.
Az érvek között Gyurcsányon kívül előkerült még a háború és a béke, illetve a szuverenitás
A rendőrség szeméremsértés miatt nyomoz, a gyanúsítottat azonnal elbocsátották.
Évek óta pusztulnak az ültetvények a világ két legnagyobb narancsexportőr országában, de az idei krízis lehet az eddigi legnagyobb.
Vladimir Putyin orosz elnök bejelentette, Moszkva fontolóra veszi, hogy nagy hatótávolságú fegyvereket szállítson a világ azon részeibe, ahonnan az orosz eszközökkel érzékeny csapást lehet mérni az Ukrajnát katonai felszerelésekkel ellátó nyugati államokra.
Délután négy óra a határidő, utána már nem lehet figyelembe venni a lemondásukat.
A 18 éves Fenyő Noah két idényre szóló megállapodást kötött a német csapattal, ami egy további évre szóló opciót is tartalmaz.

source
Oldalunk támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Digitális Ügynökség: Marketing Ügynökség
Keresőoptimalizálás: Keresőoptimalizálás
Kerékpár webshop: Kerékpár
Kerékpár webshop: Bicikli
Ebike, elektromos kerékpár
Kerékpár, elektromos kerékpár
Canga
Bike
Kerékpár
Fotodoboz
Táblás kerítés
Üzemorvosunk: Üzemorvos Budapest
Rendszergazda Szolgáltatást végzi: Rendszergazda szolgáltatás
Redőny: Redőny, Árnyékolás

Feliratos Csokoládé: Feliratos Csokoládé
Csokifutár: Csoki futár
Kávé, kapszulás kávé: kapszulás kávé rendelés

Egyéb támogatók:
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Rendezvény DJ

Külföldi támogatóink:
OSN: OSN, Online Solutions Network
OS AI: AI, AI Mesterséges Intelligencia, OS AI,OSN AI
AI: OS AI, OSN AI, OS AI one
Super Size File: Nagy méretű file küldés, File Küldés
Global IT News: Global IT News

Egyéb Oldalink:
Híradag: Híradag

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital