Hírek és minden más

Három új Xboxot jelentett be a Microsoft

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital

Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el:
Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Limitáltan, de immáron 2 TB tárhellyel is elérhető lesz az egyik Xbox-modell, ám küllemében is változott a Microsoft konzolos palettája.
Új modellekkel bővült a jelenlegi Xbox-paletta, az újdonságokról az Xbox Games Showcase nevű eseményükön rántották le a leplet. Forradalomról, új konzolgenerációról azonban szó sincs: egyszerű ráncfelvarrást végzett a Microsoft a meglévő Series S- és X-konzolokon.
A legnagyobb változás az utóbbit érinti, a Series X ugyanis kap egy „speciális kiadást”, amelynek legfőbb újítása a 2 TB háttértár lesz. Ez nagyon is indokolt már 2024-ben, amikor egy-egy komolyabb cím bőven 100 GB felett jár – de a belbecs mellett a külcsín is különleges lesz. A konzol ugyanis egy Galaxy Black nevű színezést kap, mely a világegyetem felfedezésének szellemében ezüst, szürke és zöld színekben fog pompázni.
Power Your Dreams with three new Xbox Series X|S console options coming this holiday 2024: https://news.xbox.com/en-us/2024/06/09/xbox-series-x-s-new-console-options Experience the fastest, most powerful Xbox ever with Xbox Series X, now with a 2TB SSD in special edition Galaxy Black. Also meet the all-digital Xbox Series X, now in Robot White with a 1TB SSD.
A konzolhoz egy ehhez passzoló színezésű kontroller is jár. Az egyébként limitált szett Európában 650 euróba fog kerülni, ami körülbelül 256 ezer forintot jelent – a hazai áfakulcs és adók mellett ez a gyakorlatban bizonyára drágább lesz.
A Microsoft egyúttal egy lemezmeghajtó nélküli Series X-et is bemutatott, mely első ízben lesz elérhető fehér színben is. Ez csak 1 TB háttértárral lesz elérhető, 500 eurós – mintegy 200 ezer forintos – áron.
Végezetül fehér változatot kap a belépő Xbox-modell is: a Series S immáron 1 TB háttértárral, 350 eurós áron kerül piacra. Ez nagyjából 140 ezer forintot jelent.
Mindhárom új konzolra sokat kell várni, mert csak az ünnepi időszakban lesznek elérhetők a Microsoft bejelentése szerint – tehát valamikor december környékén.
Androidon és iPhone-on is elérhető lesz a Microsoft mobilos játékok letöltését kínáló appboltja, ami a külső fejlesztők számára is meg fogja nyitni a kapuit.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.
Nem kicsit, nagyon kockáztat a magyarországi vállalkozás, amelyik elkönnyelműsködi a kibervédelmet. A nagyobb gond az, hogy nemcsak a cég, hanem összes ügyfele is pórul járhat. A szakértők által évek óta szajkózott gondok most már kezdenek élesbe fordulni, egyre több magyar vállalkozás ismeri el: adatbajba keveredett.
Faék egyszerűségű játék jelent meg a Steam kínálatában: egy banánra kell kattintgatni, és kész. Van azonban egy rejtett célja…
Minden évben ilyentájt sok szülő izgul a gyerekéért, egyrészt a sikeres érettségi miatt, másrészt, mert a középiskolai évek befejeztével…
További friss állások ›
Limitáltan, de immáron 2 TB tárhellyel is elérhető lesz az egyik Xbox-modell, ám küllemében is változott a Microsoft konzolos palettája.
Bárki megmérettetheti magát a Harry Potter-féle varázsvilág legnépszerűbb játékában, a kviddicsben: érkezik a legújabb játék konzolra és…
Hőhullám: akár 45 fok is lehet Görögországban és Törökországban
Hajdú Péter, Pataky Attila és Bayer Zsolt is ott feszített a fideszes eredményvárón
A győztes Néppárt várja Magyar Péteréket, nagyot estek a liberálisok, nagyot nőtt a szélsőjobb – így szavazott Európa
Kitört a Fociláz, hamarosan indul az Európa-bajnokság!
Ha az ön órája rajta van ezen a listán, van egy rossz hírünk
Magyar Péter sérelmezte, hogy a kampány során sem, sőt március óta nem kapott lehetőséget az ATV-n szereplésre. Majd miután nem kapott érdemi kérdést, kivonult.
A politikus sok sikert kívánt utódjának.
Ez az áradó tömeg pont azért vette a fáradságot, mert semmibe vettétek. És most követeli a tizenötmilliós tatyó számláját. Jobb lesz előkeresni. Vélemény.
Kudarcnak tartja az EP-eredményt a Momentum pártelnöke.
A szavazatok ismételt megszámlálása nem ördögtől való, de a kis szavazatkülönbség még nem elég nyomós indok hozzá.
Sorozatunkhoz öt írót kértünk fel: öt kulcsszót felhasználva írjanak arról, miként élték meg az elmúlt hetet.
A rangsort az angol Jude Bellingham és a francia Kylian Mbappé vezeti.

source
Oldalunk támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Digitális Ügynökség: Marketing Ügynökség
Keresőoptimalizálás: Keresőoptimalizálás
Kerékpár webshop: Kerékpár
Kerékpár webshop: Bicikli
Ebike, elektromos kerékpár
Kerékpár, elektromos kerékpár
Canga
Bike
Kerékpár
Fotodoboz
Táblás kerítés
Üzemorvosunk: Üzemorvos Budapest
Rendszergazda Szolgáltatást végzi: Rendszergazda szolgáltatás
Redőny: Redőny, Árnyékolás

Feliratos Csokoládé: Feliratos Csokoládé
Csokifutár: Csoki futár
Kávé, kapszulás kávé: kapszulás kávé rendelés

Egyéb támogatók:
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Rendezvény DJ

Külföldi támogatóink:
OSN: OSN, Online Solutions Network
OS AI: AI, AI Mesterséges Intelligencia, OS AI,OSN AI
AI: OS AI, OSN AI, OS AI one
Super Size File: Nagy méretű file küldés, File Küldés
Global IT News: Global IT News

Egyéb Oldalink:
Híradag: Híradag

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital