Hírek és minden más

Milyen Windowst használ? Fontos figyelmeztetést küldött ki a Microsoft

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital

Az értesítés funkció az alábbi böngészőkben érhető el:
Chrome 61+, Firefox 57+, Safari 10.1+
Valami hiba történt a feliratkozás során, az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Ha értesítéseket szeretne, kérjük engedélyezze a böngésző beállításai között, majd az oldal frissítése után kérjük próbálja meg újra a fejlécben található csengő ikonnal.
Két Windows 11-változat támogatása is a végéhez közeleg. Mutatjuk, melyek ezek, és mire kell számítson, ha még ezeket használja.
Harmadik születésnapjához közeleg a Windows 11, ezt pedig kivezetéssel ünnepli a Microsoft. A cég ugyanis egy fontos figyelmeztetést küldött ki azoknak, akik még mindig a rendszer 21H2 és 22H2 verziószámú variánsát használják: ez az első Windows 11, valamint az első nagyobb frissítőcsomag.
A két variáns támogatása ugyanis – július 8-tól számítva – 90 napon belül véget ér, azt követően pedig többé nem kapnak majd semmilyen frissítést. Az otthoni felhasználásra szánt Windows 11 21H2 támogatása már tavaly lejárt, most az Enterprise, Education, és IoT Enterprise variánsok következnek.
A Windows 11 22H2 azonban még mindenki számára támogatott a következő 90 napban, az otthoni felhasználásra szánt Home és a Pro változat is. Az utolsó javítócsomagot ezek 2024. október 8-án kapják majd meg.
Alapértelmezetten a Windows 11 21H2 és 22H2 is automatikusan frissül egy újabb, még támogatott változatra, ha nem felügyelt eszközről van szó – ezt azonban bárki le tudja tiltani némi utánajárás után. A biztonsági frissítések tiltása pedig egyenesen hazárdjáték.
A végtelen újraindulás mellett a tálcát is tönkreteszi a Windows 11 júniusban kiadott egyik frissítése.
A Windows 11 jelenleg is hosszú támogatással rendelkező egyetlen változata a 23H2, erre kényszerfrissíti a fenti gépeket is a Microsoft. Ugyan a Copilot+ PC-ken már a 24H2 fut, de ez a rendszerváltozat még a cég hivatalos dokumentációjában sem szerepel – jegyzi meg a Neowin. Hogy a hagyományos számítógépek mikor kaphatják meg, az egyelőre nem ismert, de a korábbi évek gyakorlatából kiindulva valamikor ősszel futhat be.
Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.
Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!
Adathalászat, zsarolóvírusok, elavult operációs rendszerek biztonsági rései és még sok más – gyakorlatilag minden irányból veszélyben vannak a felhasználók adatai, de némi odafigyeléssel a legtöbb veszély kivédhető.
Csak valamikor 2025 tavaszán futhat be az Apple MI-jével felokosított Siri, a digitális asszisztens addig a régi, igencsak ügyetlen…
Nyomasztóan egyszerűen lehet lőszerhez jutni az Egyesült Államokban, már üzletekben felállított automatákból is lehet vásárolni ilyesmit –…
További friss állások ›
Mindenki egyszerre kattintgathat egymillió négyzetet a One Million Checkboxes oldalon, valós időben – a rendkívül szokatlan játék rövid idő…
A Monster Hunter nevű szörnyekkel teli játék már húszéves történetet tudhat maga mögött. Az érdeklődés a mai napig is nagy iránta, ezért is…
Drónokkal venné blokád alá Kína Tajvant, már a tervet is kidolgozta hozzá
Karácsony Gergely: Választási csalásra tett kísérletként fogom értékelni, ha bizonyos garanciák nem teljesülnek az újraszámlálásnál
Átlátszó: „Nem működünk együtt a Szuverenitásvédelmi Hivatallal”
Megvan a pénz a szociális dolgozók pótlékemelésére
Tragédia Veszprémben, leugrott egy férfi a Viaduktról
A színész Szász Júliához hasonlóan tételesen cáfolta, hogy megkapta volna azt az összeget, amiről Vidnyánszky nagy nyilvánosság előtt beszélt.
A leköszönő hegyvidéki polgármester szerint Kovács Gergely igazi antipolitikus, aki antipártot épít, ez pedig bejön a választóknak.

source
Oldalunk támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Digitális Ügynökség: Marketing Ügynökség
Keresőoptimalizálás: Keresőoptimalizálás
Kerékpár webshop: Kerékpár
Kerékpár webshop: Bicikli
Ebike, elektromos kerékpár
Kerékpár, elektromos kerékpár
Canga
Bike
Kerékpár
Fotodoboz
Táblás kerítés
Üzemorvosunk: Üzemorvos Budapest
Rendszergazda Szolgáltatást végzi: Rendszergazda szolgáltatás
Redőny: Redőny, Árnyékolás

Feliratos Csokoládé: Feliratos Csokoládé
Csokifutár: Csoki futár
Kávé, kapszulás kávé: kapszulás kávé rendelés

Egyéb támogatók:
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Rendezvény DJ

Külföldi támogatóink:
OSN: OSN, Online Solutions Network
OS AI: AI, AI Mesterséges Intelligencia, OS AI,OSN AI
AI: OS AI, OSN AI, OS AI one
Super Size File: Nagy méretű file küldés, File Küldés
Global IT News: Global IT News

Egyéb Oldalink:
Híradag: Híradag

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital