Hírek és minden más

Baloldal! – ez a Fidesz frakcióvezetőjének válasza a pedofil kegyelmi ügyre

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital
Menü
Kereső
2024. február 6. – 17:43
Másolás
Négy nap után először szólalt meg a Fidesz abban a nagy közfelháborodást kiváltó ügyben, amiben Novák Katalin államfő a bicskei gyermekotthon pedofíliáért elítélt egykori igazgatójának bűntársát részesítette elnöki kegyelemben.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője magáról a konkrét ügyről mindössze ennyit írt a Facebookon: „A kegyelmezési jog kizárólag az államfőt illeti meg, függetlenül attól, hogy külön-külön egyetértünk-e vele vagy sem.”

Majd jön a „de azért álljunk meg egy pillanatra” átkötés, ami után Kocsis tulajdonképpen azt a magyarázatot adja a máig meg nem indokolt államfői döntésre, hogy: a baloldal.
Kocsis ugyanis ezek után hosszú felsorolásba kezd:
„Az a baloldal, nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben, amelyik nem támogatta, hogy a legsúlyosabb büntetést kapják a pedofilbűnözők, amelyik ellenezte a kereshető pedofilnyilvántartást és amelyik érvénytelenné akarta tenni a gyermekvédelmi népszavazást. Ugyanez a baloldal az is, amelyik ma is beengedné az erőszakos genderpropagandát az iskolákba és az óvodákba, nyugati szövetségeseikkel együtt pedig megtámadták a gyermekvédelmi és pedofilokat szigorúan büntető törvényünket a brüsszeli fórumokon. (A Magyarországnak járó forrásokat részben emiatt tartják vissza.)”
A poszt azzal folytatódik, hogy „akkor nem hangoskodott a Gyurcsány vezette baloldal, amikor Jámbor András párttársánál 70 ezer pedofil felvételt találtak, meg akkor sem, amikor Bauer Tamás, aztán meg a HVG sorra mentegette a pedofil bűnelkövetőket.”
A Fidesz frakcióvezetője még felsorolja, hogy az sem zavarta a baloldalt és a „dollármédiát”, amikor Józsefváros polgármestere, Pikó András együtt fotózkodott és kampányolt „a hírhedt B. Zsolt nevű pedofillal”, vagy amikor Pulai András azt mondta, hogy „a pedofilokkal együtt lehet érezni”, és attól is eltekintettek, amikor a Jobbik politikusát kapták gyermekpornográf bűncselekményen.

Kocsis szerint „a magyarok átlátnak a szitán, az álságos és kétszínű baloldali akciókon, a folyamatos hazudozáson.”
Mint megírtuk: Novák Katalin köztársasági elnök kegyelembe részesítette a bicskei gyermekotthon kényszerítésért három évre elítélt korábbi igazgatóhelyettesét, K. Endrét, aki hamis vallomást akart aláíratni a pedofil igazgató egyik áldozatával. Novák a nagy közfelháborodás ellenére keddi sajtótájékoztatóján sem adott magyarázatot a döntésre. Arról beszélt csak, hogy minden kegyelmi döntés felvet kérdéseket. Ő személy szerint undorodik a pedofíliától, és az elnöksége alatt nem volt, és nem lesz kegyelem a pedofiloknak.
Az ellenzék közben fideszes pedofillobbiról beszél, és Novák lemondását követeli. Hétfőn az MSZP-s Tóth Bertalan Varga Judit lemondását is követelte a Fidesz EP-listájának éléről. Varga felelőssége azért merült fel, mert bár Novák határozott a kegyelemről, a kérelmet miniszerként Varga terjesztette fel, és az érvényességéhez az ő ellenjegyzése is kellett.

Pénteken a köztársasági elnök hivatala, a Sándor-palota előtt tartanak tüntetést az ügy miatt.

source
Oldalunk támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Digitális Ügynökség: Marketing Ügynökség
Keresőoptimalizálás: Keresőoptimalizálás
Kerékpár webshop: Kerékpár
Kerékpár webshop: Bicikli
Ebike, elektromos kerékpár
Kerékpár, elektromos kerékpár
Canga
Bike
Kerékpár
Fotodoboz
Táblás kerítés
Üzemorvosunk: Üzemorvos Budapest
Rendszergazda Szolgáltatást végzi: Rendszergazda szolgáltatás
Ajtóinkat szerelték: Egyedi beltéri ajtók
Bejárati ajtó: Biztonsági ajtó
Akkumulátor:Akkumulátor
Feliratos Csokoládé: Feliratos Csokoládé
Csokifutár: Csoki futár

Egyéb támogatók:
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Esküvői DJ
Rendezvény: Rendezvény DJ

Külföldi támogatóink:
OSN: OSN, Online Solutions Network
OS AI: AI, AI Mesterséges Intelligencia, OS AI
AI: OS AI, OSN AI
Super Size File: Nagy méretű file küldés, File Küldés
Global IT News: Global IT News

Egyéb Oldalink:
Híradag: Híradag

Oldalunk Fő támogatói:
Marketing: WeAreDigital
Marketing: WeAreDigital